Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2009

Και μπήκε υπέροχα!!


 Ξεκινήσαμε με μερικά τεχνικά προβλήματα (φθαρμένα ελαστικά, χαμηλή πίεση στα λάστιχα) αλλά αυτό δεν μας πτόησε. Ξεκινήσαμε την εκδρομή μας από τον υποτιθέμενο ποδηλατόδρομο στην παραλία της Λεωφόρου Νίκης και χρησιμοποιόντας τους την νέα υποδομή της πόλης για τους ποδηλάτες κατευθυνθήκαμε προς Γιαννιτσών και έπειτα Μοναστηρίου και την Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Κιλκίς για να φτάσουμε σε ιδιώτικό χώρο στο Παλαιόκαστρο.
 Ο δρόμος ήταν σχεδόν άδειος και δεν συναντήσαμε κανένα πρόβλημα κατά την μετακίνηση μας.  Ανηφόρα δεν υπήρχε εκτός από τα τελευταία 200 μέτρα.
 Ετσι αρχίσαμε το τσιμπούσι α λα γαλατικό χωριό, όπου οι ετοιμασίες είχαν αρχίσει από χθες με την αγορά των κρεάτων και των υπόλοιπων εδεσμάτων. (Φωτογραφίες στο τέλος και περισσότερες μαζί με video στο facebook group μας)

 Το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες, όπου ήρθε η ώρα της επιστροφής. Και επιστροφή χωρίς καφεδάκι δεν υπάρχει όποτε ανεβήκαμε ως το Ωραιόκαστρο. Μέχρι να τον τελειώσουμε είχε ήδη πέσει σκοτάδι έτσι ανάψαμε τα φώτα μας και κατεβήκαμε από τον δρόμο του Ωραιοκάστρου και στην συνέχεια την Λαγκαδά, χωρίς σχεδόν να κάνουμε πεταλιά. Υπέροχη κατηφόρα.
Τα χιλιόμετρα που καλύψαμε ήταν γύρω στα 35, πραγματικά πολύ λίγα για τα μέρη που περάσαμε.


 Την επόμενη εβδομάδα διοργανώνεται από τους ΠΟΔΗΛΑΤισσΕΣ ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Οινοποιείων Νεμέας 2009 και υπάρχει η σκέψη από πολλούς "Πολύχρωμους" να κάνουν μία τριήμερη εκδρομή, όποτε εκδρομή την επόμενη Κυριακή μάλλον δεν θα υπάρξει, αν και θα βγει ανακοίνωση στις αρχές τις εβδομάδος.

Τα κατορθώματα μας:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου