Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Ιδέες για νέες Κυριακάτικες εξορμήσεις...

Πριν κάνουμε καν την "Ποδηλατών... ανάβασις σκεφτόμαστε την επόμενη εκδρομή μας. Σε συζητήσεις που έγιναν στην βόλτα της Παρασκευής 09/10/2009 υπήρχε ένα παράπονο στο ότι οι εκδρομές είναι ή δύσκολες ή μεγάλες. Έχουμε πει ήδη ότι η εκδρομή της Κυριακής δεν είναι για όλους, όποτε η σκέψη είναι να γίνει κάτι χωρίς μεγάλες ανηφοροκατηφόρες.

Οι πρώτες σκέψεις ήταν για Καλοχώρι, όπου έχουμε ξαναπάει πριν μερικές εβδομάδες, και να συνεχίσουμε για το δέλτα του Αξιού μέχρι την Χαλάστρα, ίσως με μία διαφορετική ακόμη ξενάγηση αν υπάρχει διάθεση και χρόνος από τους ανθρώπους του φορέα διαχείρισης της ευρύτερης περιοχής.

Επίσης υπάρχει η πρόταση να κάνουμε τον γύρο της μικρής Βόλβης ή αν θέλουμε κάτι σε μικρή χιλιομετρική απόσταση μία επίσκεψη στην περιοχή των Ταγαράδων και το φράγμα της Θέρμης όπου σε συνδυασμό με πικ-νικ θα είναι μία αρκετά ξεκούραστη διαδρομή.

Οι σκέψεις δεν σταματάνε στον νομό Θεσσαλονίκης αλλά επεκτείνονται σε άλλους νομούς και ακόμα σε γεωγραφικά διαμερίσματα. Αυτά είναι λίγο δυσκολότερο στο να οργανωθούν γιατί πρέπει να προβλεφθούν αρκετοί παράμετροι, όπως ο πιο ασφαλής τρόπος μετάβασης, η έγκαιρη επιστροφή μας, το δρομολόγιο που θα κάνουμε με τα ποδήλατα κ.α.

Έχει δημιουργηθεί μία δημοσκόπηση για το που θέλετε να κάνουμε την επόμενη εκδρομή. Τις προτάσεις για το που θέλετε να πάμε, μπορείτε να κάνετε στα σχόλια της ανάρτησης ή και στην σελίδα μας στο facebook. Το αποτέλεσμα του poll δεν δεσμευτικό άλλα σίγουρα θα είναι ένα "βαρόμετρο" για το που θα πάμε. Ο λόγος απλός: Δεν έχουν όλοι internet που ποδηλατούν και ίσως θέλουν να έρθουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου